2012

Vinterstemning på hytten

31/12-12

Nå er vi kommet til årets siste dag og vi har hatt to fine uker på hytten. Hatt mye bra vær, men og noen dager der det har kommet mye snø, totalt ca halvannen meter nå. Blir turer med hundene, men mye løssnø så det er nesten umulig å gå utforbi de oppkjørte løypene. Hundene jakter nå uansett, men det går seint og vi sliter med å følge dem i opp. Så blir og litt snørekjøring i scooterløypene. Har vært grei temperatur her med åtte til tolv minusgrader og ca fem minus de siste dagene,  så det er  fint å være ute når solen er fremme. Julen ble feiret på tradisjonellt vis med både Kjartan og Katrine hjemme. I romjulen har vi vært ute med rattkjelken og Ove har vært på slalomski og i trekket etter gammelt. Lillenyttårsaften hadde vi kjelkerenn her, og alle i hyttene var med. Etterpå ble det samling rundt bålpannen med grilling av pølser, nysteikte boller, kakao og gløgg. Har hatt besøk i romjulen av en nevø og konen, og nå i nyttårshelgen er min søster og svoger på besøk. Kjekt med besøk og vi koser oss med god mat og fint vintervær i dag. Takk for det gamle til alle kjente og ønsker alle Godt Nyttår.

Beffen - 8 mnd

19/12-12

Utrolig flott i fjellet nå med ca seksti cm snø, masse snø på trærne og minus fem – ti grader. Greit å gå på ski i løypene, men tungt med en gang vi kommer ut i løssnøen. Snuppa og Småtøsen har vært med ute, og de jakter jo uansett selv i tungt føre, men pga mye løssnø sliter vi litt med å nå opp til dem når de går i stand. Sist vi var her ble det bare et par dager med jakt og trening før det ble altfor kaldt, langt under tjue grader flere dager, så da ble det bare lufteturer med hundene og ellers røkting av mårfellene.  Hjemme kom jo mildværet igjen, og vi fikk noen turer på skogen. Sussi er hos oss ennå, og vi trener litt på grunndressur samtidig som hun får være med småturer i terrenget. Avstandssitten tok hun raskt, og i fullt firsprang etter småfugl satte hun seg rett ned på kommando. Sist uke hadde hun sin første stand med rapport, men dessverre var fuglen fløyet.  Hun forsvant bak en stor stein vel tredve meter fra meg, jeg ser rugde letter i område, og når jeg kommer frem ser jeg såvidt i henne i stand. Hun går så ut av standen, kommer inn og ser på meg, og løper raskt tilbake samme sted og fester ny stand.  Når jeg kommer ca ti meter bak henne snur hun seg mot meg, løser ut og så frem på tydelig setelukt – flink jente. Fikk fint bilde av Charo i stand på tamfugl - ble tatt da de var på valp- unghundkurs hos Siw Magnussen på http://www.knivebakkenjakthundsenter.com/  Eierne var godt fornøyd og skal videre på kurs der seinere.  Sist uke var vi på førjulsbesøk hos Kristi og Beffen, og alle hundene koste seg ute i snøen. Beffen er blitt stor og fin og en trivelig og glad hund som er så langt veldig mottagelig for dressuren. Julen og nyttår skal vi feiret på hytten i år som før. Nå er julekort sendt, julepresangene pakket og gjort klar og vi baker litt julekaker og sysler med andre juleforberedelser. Men tur med hundene tar vi oss selvsagt tid til, godt for både to og firbeinte å gå tur, og så sjekker vi mårfellene og har satt ut røysekattfelle.

Snøfreser gjør jobben lettere når det snør ved hytten

1/12-12

Det har vært fine dager i fjellet nå med ca fem minusgrader og litt snøbyger innimellom. Etter mildværet ble det fine forhold for å trene hund da de går lett oppå skaren, og det er nå kommet litt snø oppå så fint skiføre. Nå er det blitt skikkelig kaldt med minus atten grader i kveld. Må da ta hensyn til hundene, så det blir ikke lange anstrengende turer for dem de nærmeste dagene hvis kuldemeldingene slår til. Vi har vært på besøk hos to av valpekjøperne, og det var kjekt å få treffe både valpene og eierne igjen. Både Charo og Chaplin var vokst seg stor og fin og er trivelige hunder. Og kjekt at eierne gir tilbakemelding om at de er fornøyd med dem. Beffen fikk ikke vært med på tur denne gangen da han har fått forkjølelse, vil ikke da utsette han for kulden og snøen. Men han er i fin form, så om ikke lenge kan han være med på tur igjen. Mårfellene er kommet opp, og det har allerede blitt tatt to mår her. Reven har vært rund kassen, men ennå ikke gått i - vi får bare være tålmodig. Også i år skal vi feire jul i hytten, så nå har vi funnet frem adventslysene og første julekakene ble laget (og spist) i dag.

Snuppa i rugdeskogen

28/11-12

Snuppa ble jaktpremiert med 3AK skog sist helg 😀 Vi har i forkant av prøven hatt fine treningsturer med henne på skogen hjemme, og hun har vist godt søk med god kontakt, rapporter og fine fuglearbeid. På prøven  gikk hun litt stort fredagen da hun fikk premien, og lørdagen ble det for stort og ble da avsluttet etter bare to slipp. Været har jo vært forferdelig de siste ukene, og det var veldig vått og ikke så mye rugde som vanlig å finne prøvehelgen, men var kjekt å se at mange GSer fikk premie begge disse helgene på Os. Nå har vi Sussi her hos oss – ene valpen etter Småtøsen og Nicky. Hun koser seg med turer på skogen hjemme og i snøen ved hytten. På turene har hun sitt valpesøk, – dvs bruker litt vinden i små slag og går ikke langt fra oss, og er veldig interessert i gamle dokker etter rype og der rugdene har vært. Småtøsen er snart ferdig med løpetiden og vi har fine treningsturer med henne. Går ganske bra med foten, litt halting innimellom, men ser ikke ut til å plage henne. Beffen går det fint med, grei å dressere og har sitt valpesøk i terrenget. Det er nå fint skiføre ved hytten og greie forhold for hundene ved at det ikke er for tungt. Over nyttår planlegger vi kull på Snuppa, mer info vil komme etter hvert.

Valpesamling nov.-12 Rikke, Bubo, Beffen og Nicky

14/11-12

Sist helg stillte jeg Snuppa for første gang på skogsfuglprøve siden apporten nå er på plass. Men det ble ikke premie, og jeg var heller ikke helt fornøyd med henne. Synes kontakten ble for dårlig. Vi hadde flere rugder på vingene, men ingen av de tre hundene på partiet fikk noe tellende situasjon og dermed ingen premier. Snuppa var jeg veldig fornøyd med i forkant av prøven, vi hadde da mange fine turer på rugdeskogen med god kontakt, rapporter og fine fuglearbeid. Så vi får prøve oss igjen på skogsfuglprøve, håper på to starter neste helg. Småtøsen melder vi ikke på noe prøve da hun sliter med fremfoten ennå. Blir fort halt etter turer, men jaktlysten er der uansett, og hun går godt på skogen og finner rugdene. Nå er hun i fjellet, og jakter like godt der på snø selv med tungt føre. På søndag hadde vi valpesamling med dressur og duetrening. Takk til Trond Eirik som stillte opp og hjalp oss, han eier Nicky som er far til valpene. Både Rikke, Bubo og Beffen fikk prøvd seg i støkksituasjon på duene, og alle tre var komplett rolig. Så her har eierne gjort en god jobb med dem, og vi gleder oss til å følge dem fremover. Vi fikk tatt bilde av valpene sammen med Nicky, men Småtøsen har fått løpetid så fikk derfor ikke vært med.

Valpekullet 2002

4/11-12

GRATULERER med dagen til alle valpene fra Samba sitt første kull som er ti år i dag. Har fått melding med bilder fra flere av eierne, og hundene er friske og spreke og feirer dagen på tur og jakt. Har lagt inn noen nye bilder på siden under GS-kull 2002. Her hjemme går vi fine treningsturer på skogen etter rugdene og trener litt både dressur og apport. Både Småtøsen og Snuppa går godt i det bratte, tette og uoversiktlige terrenget, og holder god kontakt. Til uken skal vi hjelpe Katrine med flytting. Hun skal endelig få egen hybel etter mange år i kollektiv, så det blir kjekt for henne.

Mira - 10 år

29/11-12

I helgen hadde vi koselig besøk av Wenche og Erik som kjøpte GS valpen Mira hos oss fra første kullet til Samba. Valpene blir ti år nå i november, og Mira er frisk og sprek og holder seg veldig godt.  Vi fikk oss noen turer,  og hun jakter med god intensitet og hadde fine fuglearbeid. Kjekt å treffe både Mira og eierne igjen. Fikk og koselig melding fra eierne til  Tyri som tross alderen også i år har hatt en flott jakt så langt i høst. Snøen er nå kommet ved hytten, og det var tungt føre for oss, men med truger gikk det greit, og med litt skareføre gikk hundene lett oppå. Rypene er jo nå helt hvite og de trykket bra. Orrhanene er mer sky, og med bråket fra skaren / truger så tok de til vingene på langt hold. Været har vært klart, kaldt og måneskinn, så flott i fjellet nå. Reven hadde vært ved båsen og forsynt seg litt av åtet, og måren hadde vært i fellekassene  vi har satt ut.  Nå blir det snart utsetting av mårfellene, og så får vi håpe på at det blir litt fangst iløpet av sesongen. Fire av valpene fra Småtøsen sitt kull er jo med på kurs jeg har nå, og eierne er flinke å trene med dem, så skal bli spennende å se når vi skal trene med duer på siste kursøkt. Kjekt å få se de vokse til, og tilbakemeldingene er gode.  

Kaprifolblomstring - 21/10-12

24/10-12

Bare dager før vinteren kom blomstret både rosene og kaprifolen her hjemme  – flott med blomstring så seint i oktober samtidig med alle fine fargene på skogen. Beffen har vært på besøk her hjemme et par dager, og han er en rolig og enkel hund å ha i hus. Fikk små turer på skogen, og valpesøket er der. Mye rugdelukter nå som den er her, men var ikke borti noe fugl, bare masse gode setelukter. Og så var han kjempeglad for å se mor Kristi igjen. Småtøsen har måtte ta det litt rolig siste uken pga poteskade. Halter litt innimellom etter jaktturer, og tok derfor en sjekk på henne. Har en gammel skade i nederste leddet på venstre fremfot, og det er årsaken til at hun blir halt innimellom. Men skal få bruke seg som vanlig, og ifølge dyrlegen er dette «helt normale jakthundskader» - antagelig trødd over en gang i terrenget. Snuppa har fått turer i rugdeskogen, og går med veldig god kontakt og fine arbeid. Snøen er kommet i fjellet nå, så blir spennende å se hva vi finner av fugl når vi reiser på jakt igjen.

Bildet tatt ved Tyinosen 23/9-12

14/10-12

Har vært en uke på hytten igjen, har hatt besøk og det er blitt både jakt og treningsturer. Katrine og  venninnen Guro var med sist helg, og vi koste oss i nydelig høstvær. Fikk en flott tur lørdagen, kuldegrader på morgenen, men utover dagen var det strålende sol og stille. Mandagen kom Kristi på besøk og hadde alle hundene med seg, og de koste seg i finværet og på tur. Beffen fikk sine første korte treningsturer i terrenget og det var kjekt å få se. Han er nå blitt seks mnd og er tydelig ute i valpesøk. Han går ikke stort, stadig innom meg, men bruker tydelig nesen og innimellom fin vindbruk og leiter, men etter hva …? Fikk kommet borti et par seter, og fant ganske fort ut at på skogen er skjørtegranene spennende, måtte innom å sjekke alle. Han fant ikke fugl selv, men med så småskårent søk og så uerfaren han er så er det som forventet. Men han fikk luktet på nyskutt rype – spennende. Småtøsen ble noe egenrådig de to første dagene ute, syntes hun gikk for stort og i for dårlig samarbeid. Men hun tok seg fint inn igjen, og vi fikk fine jaktturer både i åpent terreng og på skogen. Hun fikk seg et potekutt og måtte holde ro siste dagen. Snuppa er vi og godt fornøyd med, hun også har vi fått fine jaktturer med. Vanligvis har vi bare med ut en hund om gangen, eller hvis begge er med slippes de hver sin gang.  Vi har nå prøvd med begge to i slipp samtidig, og det gikk kjempefint. De jaktet selvstendig  begge to og holdt god kontakt. Vi bestemte oss for å reise hjem lørdagen, da de hadde meldt snø til i dag, og vi kjører på helårsdekk. Men det kom litt snø fredag kveld, og på hele veien ned fra hytten var der is med tynt snølag oppå. Gikk bra, men brukte lang tid ned da vi hadde null styring og bilen levde sitt eget liv. Og helårsdekk … nei selv med bil som har firhjulstrekk skal piggdekkene på igjen før neste tur. Men det er flott i fjellet nå når snøen begynner å komme i toppene. Så får vi håpe på enda noen fine dager ennå før skiene må tas frem.

Marit og Bubo på BSBK sitt valpeskue der han ble BIR (foto Livar Frøyland)

1/10-12

Lørdag var jeg i byn på BSBK sin utstilling siden Bubo var påmeldt på valpeskue der. Mye folk og hunder (les støy) inne i hallen, så han synes det var litt skummelt til å begynne med, men avreagerte fort, og  han var rolig og avslappet resten av tiden der. Bubo ble Best i Rasen, men så er han jo fin da. Trond Eirik og Nicky var også oppom for å se, så da fikk jo Bubo hilse på pappaen sin. Høsten er her for fullt med regn og ruskevær, men vi får se positivt på det og glede oss over at rugdene er her. Har vært en del turer på skogen her hjemme og selv om vi må ta hensyn til alt vannet og rotveltene, blir det fine turer. Både Småtøsen og  Snuppa  holder god kontakt i tett og ulendt terreng, og begge to har vist rapport. Bruker bjelle på hundene innimellom, for med mye grønne blader på trærne ennå ser en jo ikke mer enn ti til tjue meter enkelte steder. Men med susen av vinden og alt vannet som renner så hører en knapt bjellen. Da er det godt med hunder som holder god kontakt og har forutsigbart søk så vi kan ha fine trenings turer ute. Vi kjøpte GPS med hundepeiler i sist vinter, og det er jo kjekt å ha. Har brukt den noen ganger tidligere og fikk da sjekket at begge hundene jakter slik jeg hadde antatt - både ifht søksopplegget og avstand. Men jeg liker nå best å jakte med dem uten slike hjelpemidler, jeg følger da bedre med hundene istedefor å se på en skjerm om hva de foretar seg. Og så er det dette med kontakten og spesiellt rapporten da, den er jeg redd for å miste hvis hundene alltid blir funnet i stand. Nå er jeg begynt igjen med kurs for fuglehunder – blir to kurs nå for det er så mange påmeldte. Kjekt med ulike raser av stående fuglehunder og å ha kurs når eierne er positive og vil få hundene sine til. Og blir jo spesielt  kjekt  å få følge med de fire valpene etter Småtøsen og Nicky som også er med på kurs.

Snuppa - sept.-12

22/9-12

Da er vi vel hjemme igjen etter to uker på hytten. Været har stort sett vært bra, ganske så kjølig med under null om natten, men fint på dagtid når det ikke blåste for mye. Det kom litt snø på de høyeste toppene som ikke smeltet igjen, så det vitner om at vinteren nærmer seg.  Men ennå er det masse lauv på trærne, og vi må bare nyte det fine septemberfjellet med alle fargene både på trærne og på bakken når skogen og fjellet ligger badet i sollyset. Vi har fått gjort masse ved hytten denne gangen, både satt ferdig opp skigarden og beiset mye utvendig på hytten. Og så har vi selvsagt fått jaktet litt. Både Småtøsen og Snuppa har fått mange jaktturer, og vi er veldig fornøyd med dem. De jakter begge med god intensitet i god kontakt og tilpasser søket etter terrenget vi går i. Begge har hatt fine fuglearbeid hver gang vi har vært ute, og vi har fått felt fugl for dem i gode fuglesituasjoner. Terrenget vi jakter i er godt besatt med fugl selv om det er litt mindre enn i fjor, så er det ikke så dårlig som det meldes fra mange andre steder i landet.  Så vi er godt fornøyd med starten på jakten, både ang fuglebestand og hundene.

Kjartan og Småtøsen - sept-12

18/9-12

Jakten er nå i gang og vi er veldig fornøyd med både Småtøsen og Snuppa. De går begge stort, men med god kontakt på høyfjellet, og tilpasser søket fint når vi går på skogen. Vi finner greit med fugl, både rype og skogsfugl, og hundene har hatt mange fine fuglearbeid. I går fikk Kjartan felt sin første rype for Småtøsen i et flott fuglearbeid. Veldig kjekt for han at hundene jakter godt med han, og ikke minst at han fikk uttelling på jakten. Jeg har ikke jaktet noe i år, men vært med og ført hunder og på opplæringsjakt med ferske jegre. Men kjekt å få være med på dette, og ikke minst få se gleden hos førstegangsjegre når de er ute i fjellet og på skogen.  Vi har hatt besøk av Livar og Marit og hundene. Bubo  er jo nå blitt 5 mnd, og er en herlig valp som har vokst seg stor og fin. I dag fikk vi gledelig melding om at Nicky også er testet for PRA med resultatet Fri. Så når både Småtøsen og Nicky er Fri, vil valpene i vårt ES-kull-2012 ikke bli bærere av genet og de kan heller ikke få PRA.  Fikk melding fra eier til Sako at han hadde hatt sin første stand på rype 5 mnd gammel. Blir nå en stund ennå til valpene er gammel nok til å få prøvd seg for fullt, men kjekt med gode tilbakemeldinger. Og neste uke skal alle de fire valpene i Bergensområde begynne på kurs, skal bli spennende å følge dem alle fremover.

Beffen på Utviksfjellet aug.-12

8/9-12

Sommeren er nå tydelig forbi og vi har allerede sett hvitt i toppene her hjemme. Det har i år ikke blitt så mye turer med båten som vi pleier, valpene vært litt for liten til å ha med, men noen fine dagsturer har det nå blitt. Denne siste uken har vi passet Sussi, ene tispevalpen fra kullet. Hun er en glad og livlig valp, og fant seg fort til rette igjen her. Både Småtøsen og Snuppa tok vel imot henne, gir henne en liten beskjed når det blir for mye valpefakter, men ellers ligger de oppå hverandre og sover og koser seg sammen både inne, ute og på tur. Beffen går det fint med, vokser og ser ut til å bli en stor fin gutt. Er nå kommet i den alderen da «alt» er skummelt, men samtidig en trygg og glad hund. Nicky, far til valpene, er nå og testet for PRA, og vi venter spent på resultatet. Nå nærmer det seg jo jaktstart, og vi er både spent og gleder oss. Hundene skal få nyte dagene til fulle, og så håper vi jo selvsagt å få komme borti litt fugl, selv om utsiktene i år ikke er så gode. Hele naturopplevelsen og samarbeidet med hundene er jo viktigst, og så får resten være bonusen. Har fått vært en del på skytebanen, og Kjartan har nå tatt jegerprøven, så blir jo spesielt spennende for han i år. Gleder oss iallefall til å få komme oss til fjells og i skogen. Skitt jakt 🙂

Snuppa, Småtøsen, Tinto, Beffen og Kjommien - aug.-12

29/8-12

Vi har vært på hytten igjen og det ble både fisketurer og turer med hundene. Fjellørreten vi fikk  ble tilberedt i Abburøken igjen, og det smaker jo bare herlig. Var og ute og takserte litt og godt fornøyd med hundene, Snuppa hadde tilogmed arbeid på hare med stand, reis og komplett ro. Så nå får vi bare fortsette treningen frem mot jakten – ikke lenge igjen nå. Men meldingene fra  rundtom i landet er jo dårlige og i Sverige høres det ikke ut som det er bedre år. Vi fikk og en dagstur til Vigdis og kjekt å få se hvor de er flyttet til. De har fått seg et fint lite småbruk  med egen skog, så her har de mange muligheter til både turer og jakt. Sist uke hadde vi Beffen og Tinto på besøk her, fikk passe de to dager, og gjensynsgleden mellom hundene var stor. Kjommien er nå flyttet til ny eier og tilbakemeldingen er bra, så vi får håpe de nye eierne får mye glede av han både i hverdagen og etterhvert på jakt. Har fått en del bilder fra valpekjøperne som vi skal prøve å få lagt ut på siden etter hvert.

Småtøsen og Snuppa med i seilbåten

23/8-12

Har fått svar på PRA-testen på både Snuppa og Småtøsen, og begge er Clear.

 Og så har vi hatt fine treningsturer på skogen nå når båndtvangen er opphevet.

Nicky (far til ES-kullet 2012) ble premiert med 3AK i helgen - gratulerer.

 

Beffen og Kjommien

14/8-12

Nå er vi allerede kommet langt ut i august så på tide med litt oppdatering igjen. Har vært mye på hytten i sommer og fått mange fine turer. Det er blitt noen fisketurer, og det ble fersk fjellørret tilberedt i Abburøken. Ove og Kjartan fikk en flott telttur i fjellet med godt fiske. Båten har vært på slipp og blitt bunnsmurt, skiftet sinkanoder, sjekket og alt så bra ut. Så ble det en seiltur i Sunnhordaland og ut rundt ved Marsteinen. God vind og ble mye seiling,  og da hundene ikke var med denne gangen kunne turen legges opp uten å ta hensyn til dem.  Vi er begynt med opptreningen for hundene til høstens jakt, og utifra takseringen så langt kan det se ut til å bli bra i år også. Hundene var vi godt fornøyd med søksmessig, kontakten både i skogen og på fjellet og det å finne fugl. Litt ettergang ble det i starten. Ikke så rart at de blir noe yr / ettergang når de endelig får komme løs etter lang tids båndtvang, men de tok seg raskt inn igjen og fikk fine fuglearbeid.  Så nå gleder vi oss til videre trening fremover og ikke minst til jakten, bare en mnd igjen å vente nå. I går fikk vi endelig samlet de valpene som bor i Bergensområde. Valpene storkoste seg med å få løpe sammen, og var kjekt for eierne og treffes, og ikke minst for oss å få se valpene igjen. Tilbakemeldingene fra alle valpekjøperne er positiv, de er godt fornøyd og valpene er trygge, glade og virker veldig lettlærte. Kjommien har vi igjen her ennå, har ikke prøvd så mye nå i ferietiden å få solgt han. Han er en rolig og trygg  og lærevillig valp – trener litt valpedressur og oppdragelse i hverdagen. Ellers har vi vært på tur med Kristi i bobilen hennes. Gikk veldig fint å reise på tur med valper med, de var greie på turen, rolig i bilen og fikk sine turer og lek i inngjærdingen vi setter opp når vi camper. Vi var innom på Jakt og Fiskedagene på Elverum, og en rask handletur til Sverige. Fikk i går tatt gentest for PRA  både på Småtøsen og Snuppa - legger resultatet ut her så snart det er klart. Nå får vi nyte det fine sommerværet og glede oss til at det snart er høst.

12/7-12

Har vært hytten igjen og kom der i fint vær og sommervarme. Så det ble grilling og utetid, herlig å sitte ute en sommerkveld i fjellet. Men så neste dag kom regnet og skodden, og har vært helst litt kjølig. Kristi og Ann-Mari var på besøk noen dager med alle hundene, og Beffen storkoste seg med brødrene sine. I går reiste nest siste valpen til sine nye eiere, så nå er det bare siste valpen som venter på å bli hentet. Enda flere kyr er kommet til fjells nå, men gikk bra denne gangen, de rev ikke ned gjerdet. Og sauene går heldigvis lengre inni fjellet og er sjelden ved hytten. Men Småtøsen og Snuppa er ikke glad i disse kyrene, og må legges inn på et soverom når kyrene kommer helt oppi hytteveggen. Valpene sov heldigvis inne i bur de gangene kyrene var der. Fikk sett både orrhane og hare nå når vi var i hytten i tilleg til reinsdyr inni dalen. Fikk prøvd sparken med hundene foran i seletøy, er jo fine grusveier uten særlig trafikk, og det går ganske fort unna når to yre settere drar av gårde. Men de er flink å holde seg samlet foran sparken, ikke noe vimsing og trekking ut i grøften. Vel hjemme igjen skulle det vært gjort en del hagearbeid – har jo tid nå når valpene er levert. Men mye regn gjør det så vått at gressklipperen får stå. Men fått rensket en del ugras i bedene og stellt litt med rosene. Rosetrærne på bildet har jeg fått av Marit og Kristi – de må være gitt med godt hjerte siden de blomstrer så fint.

1/7-12

Endelig har vi fått vært på hytten en uke. Har bare to valper igjen nå og da er det straks litt lettere å reise på tur. Hadde ikke akkurat sommervær, men stort sett opplett. Småtøsen og Snuppa viste tydelig glede over å komme til fjells igjen selv om det er midtsommer og turene blir i bånd. Valpene koste seg og var mye ute, og her var masse spennende og nye lukter. Vi har fått satt opp gjerde rundt hytten nå – litt godt så kyrene ikke roter til i alt her, og greit å kunne ha hundene trygt ute. Kjartan var og fisket og fangst ble det også. Vi fikk gjødslet gresstaket på hytten og ryddet litt ute. Vi hadde en fin kjøretur en kveld inni fjellet et sted vi ikke har vært tidliger, og fant fine fiskevann og turområder der. Har denne gangen vi var i hytten sett både mår og flere hjort. Da vi kom hjem fra hytten var vi på besøk hos Kristi, og valpene kjente hverandre tydelig igjen, og Småtøsen var og glad for å treffe både Beffen og de andre hundene. Beffen har vokst mye disse to ukene, og er veldig fin synes nå jeg, og trivelig, trygg og glad hund.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 10:30

Utrolig god helse på dette kullet,ingen kjente helseplager underveis i livene deres har jeg forstått. Flertallet fortsatt i livet,min Tyri inkludert. Takknemlig

...
16.11 | 23:04

Gratulerer med de små :)

...
10.11 | 20:26

Gratulerer så mye

...
18.02 | 19:32

Aldeles nydelige bilder av valpene ! Alle sammen :)

...
Du liker denne siden