Siste nytt 2022

31/7

De to siste mnd har gått fort, jobbing hjemme og ulike turer. Ove fikk fisketurer både hjemme og på Vidden og tur med båten. Jeg ble mest hjemme pga bla bris i ribbein som tok tid, men bedre nå. Ove stilte Tjommien på utstilling i Ål sist i juni og fikk Cert begge dager. Ketil stilte Tjommien selv i juli og fikk tredje Certet så han ble NUCH. Monsun ble stilt i Sverige i juli og fikk Svensk Cert. Tussa ble stilt på valpeskuer - 2xBISvalp og 1xBIS2-valp. Hatt fin ferietur med campingvognen, bla på kenneltreff og utstilling. 

Mai-22

31/5

Dag to på utstillingen i Ålesund fikk Monsun CK, BIR og NordicCert. Ble trivelig vårtur og vi fikk prøvd nye campingvognen for første gang, veldig fornøyd. Så har vi fått jobbet mye hjemme i hagen og fått beisetdet meste av huset. Ellers blir det tur med hundene og litt dressur og apporttrening innimellom. Siste helg i mai var vi på Fuglehundfestivalen med VFK. Tussa var fire mnd den helgen og ble stilt på valpeskue med kjempefine kritikker. Og ikke minst oppførte hun seg bra og fikk god sosialtrening. Monsun fikk BIR ene dagen og VG (sin første) dag to. Tidi ble BIm /  BIR, BIRVeteranx2 og BISVeteranx2. Ask (ES-kull2019) ble BIR og BIS2 første dagen og 3BHK m/ CK dag to. Kjemperesultater denne helgen. Tivelig helg og kjekt å treffe mange kjente. Hipse ble stilt på sin første ordinære blodsporprøve på Stord og fikk 3.premie 😊

April-22

30/4-22

I år ble det hjemmepåske og familiebesøk. Fått jobbet litt i hagen og vasket hele huset utvendig så det er klart for beising. Nå i båndtvangstiden blir det turer i seletøy i tillegg til litt dressur og apporttrening. Valpen Tussa går det fint med, trygg og glad og virker som hun har ro i hodet og veldig kontaktsøkende og lettdressert. Hipse har vi trent litt blodspor med, skal på vår første ordinære prøve neste mnd. Så ble det trivelig vårtur til Ålesund med Dorthe. Var på dobbelutstilling på NKK og fikk kjempeflotte resultater. Monsun ble FullCertet, BIR og Big4 første dagen.

Zettertjäns Råza - 10 uker

31/3-22

Siste to mnd har vært travel. Hytten ble solgt så ble flere turer med flyttelass og klargjøring for ny eier som overtok i mars. Ble noen fine turer og stilte Monsun en start på Vaset, men han gikk elendig så ble kun et slipp. Blitt mange fine turer og trening hjemme. Har vært bra med rugde og Monsun har hatt fine fuglearbeid. Stilte på skogsfuglprøve i Østfold siste helgen i mars og han ble premiert med 3 AK skog 😊 Hipse er med på turene og koser seg på skogen, flink å finne fugl. Er kommet et nytt medlem i hundeflokken her, ble hentet i Sverige. Lang kjøretur hjem, men hun virker trygg og kjøreturen hjem gikk veldig bra. Ask (ES-kull 2019) er HD-rtg-FRI-A 😊 I år blir det hjemmepåske og la valpen få tilpasse seg, Hipse og Monsun har tatt vel imot henne.

Hipse, Monsun, Tjommi og Kjuagutt - jan.-22

31/1-22

Mange fine turer på skogen med hundene. Monsun har fine fuglearbeid og Hipse er og flink å finne fugl. Tjommi og Kjuagutt var på besøk en knapp uke og hundene koste seg sammen. Tjommi og Monsun ble stilt på utstilling og begge fikk Exellent. Hadde en kveld med utstillingstrening der Dorthe var instruktør, og alle fikk mange gode tips og god instruksjon. Klippet både ES og IS i forkant av utstillingen - viktig at de vises litt stelt. Ove har vært i Sv på toppjakt og det ble felt stor gammeltiur. Nå blir det trening med Monsun både på skogen hjemme og i fjellet, så håper vi han er klar for vinterprøver.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 10:30

Utrolig god helse på dette kullet,ingen kjente helseplager underveis i livene deres har jeg forstått. Flertallet fortsatt i livet,min Tyri inkludert. Takknemlig

...
16.11 | 23:04

Gratulerer med de små :)

...
10.11 | 20:26

Gratulerer så mye

...
18.02 | 19:32

Aldeles nydelige bilder av valpene ! Alle sammen :)

...
Du liker denne siden