Siste nytt 2022

Zettertjäns Råza - 10 uker

31/3-22

Siste to mnd har vært travel. Hytten ble solgt så ble flere turer med flyttelass og klargjøring for ny eier som overtok i mars. Ble noen fine turer og stilte Monsun en start på Vaset, men han gikk elendig så ble kun et slipp. Blitt mange fine turer og trening hjemme. Har vært bra med rugde og Monsun har hatt fine fuglearbeid. Stilte på skogsfuglprøve i Østfold siste helgen i mars og han ble premiert med 3 AK skog 😊 Hipse er med på turene og koser seg på skogen, flink å finne fugl. Er kommet et nytt medlem i hundeflokken her, ble hentet i Sverige. Lang kjøretur hjem, men hun virker trygg og kjøreturen hjem gikk veldig bra. Ask (ES-kull 2019) er HD-rtg-FRI-A 😊 I år blir det hjemmepåske og la valpen få tilpasse seg, Hipse og Monsun har tatt vel imot henne.

Hipse, Monsun, Tjommi og Kjuagutt - jan.-22

31/1-22

Mange fine turer på skogen med hundene. Monsun har fine fuglearbeid og Hipse er og flink å finne fugl. Tjommi og Kjuagutt var på besøk en knapp uke og hundene koste seg sammen. Tjommi og Monsun ble stilt på utstilling og begge fikk Exellent. Hadde en kveld med utstillingstrening der Dorthe var instruktør, og alle fikk mange gode tips og god instruksjon. Klippet både ES og IS i forkant av utstillingen - viktig at de vises litt stelt. Ove har vært i Sv på toppjakt og det ble felt stor gammeltiur. Nå blir det trening med Monsun både på skogen hjemme og i fjellet, så håper vi han er klar for vinterprøver.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 10:30

Utrolig god helse på dette kullet,ingen kjente helseplager underveis i livene deres har jeg forstått. Flertallet fortsatt i livet,min Tyri inkludert. Takknemlig

...
16.11 | 23:04

Gratulerer med de små :)

...
10.11 | 20:26

Gratulerer så mye

...
18.02 | 19:32

Aldeles nydelige bilder av valpene ! Alle sammen :)

...
Du liker denne siden